fbpx
Сьогодні
Відео 11:48 12 Вер 2023

В окупованому Криму зранку лунають гучні вибухи

Фото: Getty Images

У вівторок, 12 вересня, в тимчасово захопленому Криму лунають потужні вибухи. При цьому російські окупанти підняли в небо бойову авіацію.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на соцмережі.

При цьому в соцмережі пишуть про вибухи у тимчасово окупованому Севастополі. Але місцеві жителі говорять про "бавовну" у Красноперекопську.

"Що за бабах на південний захід від Красноперекопська?" – пишуть у Telegram-каналі "Кримський вітер".

Над Перекопськом окупанти тут же підняли гелікоптери.

Причому вибухи були такої сили, що їх чули мешканці одразу кількох сіл, розташованих поблизу.

"За нашими даними, у Красноперекопскопському районі потужність вибуху найбільше відчули ці села. Поки невідомо, що саме і де вибухнуло", – додають у Telegram-каналі.

Що відомо про вибухи в Криму

Нагадаємо, останнім часом в окупованому Криму все частіше лунають вибухи. У більшості випадків вони пов'язані з успішними ударами наших захисників по накопиченню ворожих солдатів, техніки та складах з боєприпасами.

Раніше повідомлялось, 9 вересня, в окупованому Криму пролунало чотири потужні вибухи поблизу міста Старий Крим на півдні півострова (Кіровський район АРК) неподалік військового полігону російських окупантів.

А, 29 серпня, у тимчасово окупованому Криму поблизу Оленівки, знову пролунали вибухи: у соціальній мережі повідомили про "приліт".

Окрім того, 23 серпня було знищено російську зенітно-ракетну систему великого та середнього радіусу дії С-400 "Тріумф". Ліквідована як сама установка, так і встановлені на ній ракети і особовий склад, що знаходився поруч.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: