fbpx
Сьогодні
Фото 08:30 24 Сер 2023

росіяни завдали удару ракетами по Дніпру: 7 постраждалих, багато пошкоджень

English version here

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Сьогодні вночі, 24 серпня, ворог вдарив ракетами по Дніпру, семеро людей отримали поранення, пошкоджені будинки та інші будівлі, автобуси, авто, водогони та газогони.

Про це повідомив голова військової адміністрації Дніпропетровської області Сергій Лисак, передає Рубрика.

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

"Серед ночі – потужні вибухи у Дніпрі. Ворог вдарив по місту ракетами. Одну з них збили захисники з Повітряного командування "Схід".

Але є й влучання. Руйнувань зазнав транспортний об'єкт. Постраждали 7 людей – троє чоловіків та четверо жінок, від 32 до 55 років. Здебільшого у них рвані рани та осколкові поранення. Шістьох госпіталізували в стані середньої тяжкості", – йдеться у повідомленні голови Дніпровської ОВА.

Лисак додав, що пошкоджені з десяток об'єктів. Серед них – банк, заправка, готель, агрофірма, виробництво меблів, адмінбудівля. Також понівечені 15 кіосків.

Крім того, ушкоджень зазнали два житлові будинки, 3 автобуси та кілька авто, контактна тролейбусна мережа, водо- і газогони.

Вибухи в Дніпрі 24 серпня

Цієї ночі, 24 серпня, у низці областей України оголосили повітряну тривогу через загрозу чергової російської ракетної атаки. У командуванні Повітряних сил ЗСУ попередили, що окупанти можуть для завдання ударів застосовувати балістичне озброєння.

Вибухи в місті почулися близько пів на третю ночі.

Перед цим у командуванні Повітряних сил ЗСУ попередили про небезпеку застосування противником балістичного озброєння для атак у низці регіонів, у тому числі й у Дніпропетровській області.

Також військові заявили про роботу систем протиповітряної оборони у цьому регіоні.

Жителів областей, де оголошено повітряну тривогу, попросили залишатися в укриттях, а також дотримуватися правила "двох стін".

Нагадаємо, 15 серпня, російські ракети влучили у підприємство та спортивний об'єкт у Дніпрі, постраждали люди.

"Важливий спортивний об'єкт для Дніпра. Тут приймали всеукраїнські змагання. Займалися діти. Сьогодні, окрім підприємства, російські ракети понівечили і його", – написав Сергій Лисак.

Також 28 липня у Дніпрі під час повітряної тривоги російська ракета влучила в житловий будинок, постраждало мешканців.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: