fbpx
Сьогодні
18:22 22 Сер 2023

Глави зовнішньополітичних відомств Німеччини та Естонії, вважають: росія відповідальна за збільшення атак дронів по москві

English version here

Глави зовнішньополітичних відомств ФРН і Естонії зійшлися на думці, що за збільшення атак дронів по москві несе відповідальність Росія.

Федеральний міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок вважає атаки безпілотних літальних апаратів по рф – законними. Про це пише видання Tagesschau.

У межах спільної пресконференції з міністром закордонних справ Естонії Маргусом Цахкной у Берліні, Бербок зазначила: росія вторгалася в Україну, а Київ захищається "в рамках міжнародного права".

Говорячи про збільшення кількості атак дронів, Анналена Бербок і Маргус Цахкна зійшлися на думці, що за них несе відповідальність росія. Глава німецького відомства підкреслила, що москва відповідальна за те, що зараз відбувається в Україні.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, над столицею рф майже щодня можна помітити БПЛА. При цьому в Києві не підтвердили, що ці атаки є українськими.

Сьогодні вночі, 22 серпня, російську столицю знову атакували безпілотники, у місті Красногорськ московської області пошкоджено багатоповерхівку і автомобілі. Міністерство оборони рф стверджує, що під москвою силами ППО нібито було ліквідовано 2 дрони, а ще 2 безпілотники засоби радіоелектронної боротьби нібито подавили у Брянській області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: