fbpx
Сьогодні
13:59 15 Сер 2023

У Повітряних силах назвали пріоритетні цілі російських атак: завжди під прицілом

Фото: Facebook Юрія Ігната

В Україні аеродроми, критична та портова інфраструктура, а також промисловість є серед пріоритетних цілей для атак російських окупантів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на заяву речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната під час брифінгу.

"Аеродроми завжди під прицілом. Зрозуміло, що наші пілоти завдають шкоди окупантам", – сказав він.

Так, речник зазначив, що про результати бойової роботи наших льотчиків повідомляють і російські пабліки, і самі окупанти.

Як зауважив полковник, українські пілоти мають відповідні запобіжники, які грамотно використовують як вони, так і органи військового управління.

Ігнат також підкреслив, що такі дії не лише зберігають техніку, життя людей, але й завдають росіянам болючих ударів по їхніх тилах, командуванню та логістиці.

"І аеродроми, і критична інфраструктура, і промисловість, і портова інфраструктура – це все цілі ворога, які будуть для нього пріоритетними", – підкреслив речник.

Що відомо про тактику росіян в Україні

Ігнат розповідав, що росіяни, зокрема, запускають по Україні ракети, які змінюють напрямок руху. Це тактика, яку окупанти використовують, щоб максимально досягти своїх цілей і завдати удару.

До того ж, речник Повітряних сил зазначав, що удари росіян по українських аеродромах неефективні, адже наша авіація встигає передислокуватися до атак.

Нагадаємо, що уночі, 15 серпня, російська окупанти вдарили крилатими ракетами, які запустили з бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря: спочатку атакували Дніпро, а вже ближче до п'ятої ранку почали лунати числені вибухи на заході України.

Ворог у ніч на 15 серпня атакував Львів, Хмельниччину, Луцьк, Коломию та Дніпро.

Так, у Луцьку під час масованої ракетної атаки окупанти влучили у промислове підприємство, повідомили про 3 загиблих.

Окрім того, у Львові під час масштабної повітряної тривоги пролунали вибухи, російські загарбники влучили у житлові будинки та двір дитячого садка.

До того ж, під ранок 15 серпня російські окупанти завдали ракетного удару по Черкаській області:є руйнування, частина міста Сміла лишилась без води.

Також ворожі ракети влучили у підприємство та спортивний об'єкт у Дніпрі, відомо про постраждалих.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: