fbpx
Сьогодні
Фото 10:13 13 Сер 2023

Нескорений південь: у Одесі ввели нову поштову марку, присвячену прикордонникам

Фото: ДПСУ

У південному обласному центрі Одеса відбулося спецпогашення поштової марки "Нескорений Південь", присвяченої охоронцям південних рубежів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Державну прикордонну службу України.

Як повідомили прикордонники, ідея проєкту належить відомому одеському фотохудожнику Борису Бухману, також у цьому питанні брали участь Укрпошта та прикордонники.

Нескорений південь, марка

Фото: ДПСУ

На марках відтворені образи вартових Півдня країни. Вони уособлюють мужність і незламність українську війська в боротьбі за незалежність.

Нескорений південь, марка

Фото: ДПСУ

"Марки присвячені нашим прикордонникам, адже саме вони з перших днів війни – і не тільки з 24 лютого, а й з 2014 року, першими вступили в бій з ворогом на державному кордоні. Прикордонники – справжні герої, які успішно виконали та виконують сотні й сотні бойових завдань", – підкреслив Борис Бухман.

Як відмітили, ці марки будуть в продажі разом із поштовим набором: конвертом і картками.

Нескорений південь, марка

Фото: ДПСУ

Кошти, які отримають від продажу марок, спрямують на потреби захисників України.

Раніше ми писали, що марка "Русскій воєнний корабль, іді…" отримала найвищу нагороду на премії "Азіаго", яку також називають "філателістичним Оскаром".

Зокрема, "Укрпошта" отримала відзнаку міжнародної премії "World Post & Parcel Awards 2023" і стала найкращою у категорії "Філателістична кампанія 2022 року".

Як ми інформували, "Укрпошта" представила благодійний випуск марки "ПТН ПНХ!", а також поштову картку, випущену до річниці повномасштабної війни.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: