fbpx
Сьогодні
23:00 13 Сер 2023

Наєв разом із польським колегою обговорили застосування іноземного озброєння

Фото: facebook Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

Застосування різних видів іноземного озброєння обговорив командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв з командувачем Оперативного командування видів Збройних сил Польщі генерал-лейтенантом Томашем Піотровскі.

Про це пресслужба командування Об'єднаних сил ЗСУ повідомила у Телеграмі, пише Рубрика.

Також сторони обговорили перспективні напрями двосторонньої співпраці, безпекову ситуацію у регіоні та шляхи надання допомоги Україні у відсічі збройної агресії рф.

Під час дискусії, розглянувши комплекс питань, пов'язаних із можливими викликами та загрозами через розміщення у Білорусі угруповань ПВК "Вагнер", Наєв наголосив на важливості продовження обміну інформацією та досвідом організації бойової роботи на пунктах управління.

Крім цього, він поділився особливостями практичного застосування різних видів іноземного озброєння, заявивши про необхідність додаткового навчання підпорядкованого особового складу експлуатації та ремонту зразків військової техніки польського виробництва.

Фото: ht.me/KOS_ZSU

Піотровський підтримав цю ініціативу, а також висловив повагу мужній боротьбі України проти Росії, запевнивши у постійному й всебічному сприянні.

Наєв подякував польському колезі за значну допомогу Україні у відстоюванні незалежності та свободи.

"Республіка Польща проводить потужну підтримку обороноздатності України, що є вагомим й незаперечним внеском у перемогу над агресором", – наголосив командувач.

Як повідомляла Рубрика, президент Польщі Анджей Дуда призначив парламентські вибори у країні на 15 жовтня. Про це він повідомив у Twitter.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: