fbpx
Сьогодні
09:05 07 Сер 2023

Сьогодні вночі росіяни тричі обстріляли Херсон: є загибла та постраждалі

English version here

Цієї ночі, 7 серпня, російські окупанти тричі атакували житлові будинки у центрі Херсона. Внаслідок обстрілу є постраждалі, одна жінка загинула.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram очільника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

"Тяжка ніч для Херсона… Російська армія продовжила крити вогнем оселі херсонців у центральній частині міста", – написав Прокудін.

За його словами, близько 00:50 окупанти обстріляли житловий будинок. У вісьмох мешканців діагностували ситуаційно-невротичну реакцію. До лікарні шпиталізували одну маломобільну особу.

Під час гасіння пожежі, спричиненої ворожим ударом, постраждали двоє рятувальників. Їх доставили до медзакладу із загальним перегріванням тіла.

Через пів години обстріли продовжилися. Внаслідок влучання артснаряда в оселю загинула 59-річна жінка, у 60-річного чоловіка – контузія.

Окрім того, близько 03:15 російські війська знову атакувала житловий будинок. Внаслідок чого поранено 93-річну жінку. Її шпиталізували з мінно-вибуховою травмою та контузією.

Керівник офісу президента Андрій Єрмак опублікував фото пожежі у дев'ятиповерховому будинку у Херсоні, яка виникла внаслідок ворожого обстрілу.

Фото: t.me/ermaka 

Що відомо про обстріли Херсона?

Після деокупації правого берега Дніпра в Херсонській області росіяни майже щоденно обстрілюють місто, з іншого берега річки. Окупанти використовують важке озброєння та авіацію.

Так, російські війська в ніч на 5 серпня обстріляли Херсон з артилерії. Через ворожу атаку двоє людей отримали поранення.

А 4 серпня росіяни вдруге влучили у лікарню в Херсоні, де 1 серпня вбили молодого лікаря.

Окрім того, 3 серпня росіяни обстріляли церкву у центрі Херсона. Внаслідок чого поранено трьох пасажирів тролейбуса, що їхав повз собор у момент удару.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: