fbpx
Сьогодні
09:33 05 Сер 2023

Окупанти вчергове завдали удару по Херсону: відомо про поранених

English version here

У ніч на 5 липня російсько-окупаційні війська обстріляли Херсон з артилерії, внаслідок чого двоє людей отримали поранення.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram Херсонської МВА.

"Вночі було атаковано Корабельний та Суворовський райони м. Херсона. Внаслідок артобстрілів 2 людини зазнали поранень", наголосили у повідомленні.

Окрім того, як зазначив очільник Херсонської області Олександр Прокудін, за минулу добу окупанти 52 рази обстріляли Херсонську область. Росіяни застосували міномети, артилерію, танки, авіацію та безпілотники.

Відомо, що ворожі снаряди влучили у житлові квартали. Загалом поранення отримали четверо жителів Херсонської області.

Що відомо про ситуацію у Херсоні

Нагадаємо, що після звільнення від російських військ правобережжя Дніпра в Херсонській області загарбники майже щоденно обстрілюють регіон, зокрема Херсон, з лівого берега річки. Окупанти використовують важке озброєння та авіацію.

Як писала Рубрика, армія рф 4 серпня обстріляла Одрадокамʼянку двома керованими авіабомбами. Поранення отримав 50-річний чоловік, який під час атаки перебував на своєму городі.

У цей день також російські війська у Херсонської області безпілотником атакували Берислав, постраждав місцевий житель.

Окрім того, 1 серпня російські окупанти атакували лікарню у Херсоні, де загинув молодий лікар, який лише вийшов на посаду.

Поранення отримали п'ятеро людей, хоча спочатку повідомлялося про тяжке поранення лише однієї медсестри. Також під час обстрілу 1 серпня загинув поліцейський.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: