fbpx
Сьогодні
Відео 21:48 04 Сер 2023

Наєв опублікував відео про військового на псевдо "Арчі": "І кулеметник, і снайпер, і розвідник"

Фото: скриншот відео

Командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв оприлюднив відео про досвід українського воїна на псевдо "Арчі".

Як повідомляє Рубрика, відео опубліковане в Телеграм-каналі Сергія Наєва.

"У воєнному досвіді харків'янина на псевдо "Арчі" захист рідного Харкова та Донбасу.

З 2015 року Арчі для себе почав займатися медициною та долучився до волонтерського руху. Їздив по частинах – навчав такмеду військових. Потім пройшов сертифікацію, після чого його почали залучати під час зборів як інструктора з медицини. У 2021 році підписав контракт резервіста. До територіальної оборони прийшов солдатом 26 лютого 2022 року", – написав Наєв.

Командувач додав:

"Був стрільцем-санітаром, пізніше став медиком розвідувальної роти, часто працює з бойовою групою і як кулеметник, і як снайпер, і як розвідник. Разом переможемо".

Нагадаємо, Сергій Наєв повідомив, що Сили оборони за липень зупинили чотири спроби перетину кордону російськими ДРГ на півночі.

Окрім того, раніше командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв поінформував, що Сили оборони підсилюють державний кордон, щоб він був повністю непрохідним для російських загарбників.

Наєв розповів, що північний кордон посилили особовим складом і технікою.

Також, командувач Об'єднаних сил ЗСУ зауважив, що дії членів ПВК "Вагнер" у білорусі відбуваються з метою психологічного тиску та залякування населення України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: