fbpx
Сьогодні
Фото 21:00 30 Лип 2023

Наєв відвідав прикордонні позиції та госпіталь на Сумщині

Під час робочої поїздки по Північній операційній зоні командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв, відвідав позиції вздовж кордонів Сумщини та військових, які перебувають на лікуванні в одному з провідних медичних закладів області.

Про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба командування Об'єднаних Сил ЗСУ, інформує Рубрика

"Під час робочої поїздки по Північній операційній зоні командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав позиції вздовж кордонів Сумщини, а також зустрівся з військовослужбовцями, які перебувають на лікуванні в одному з провідних медичних закладів області. Тут надають кваліфіковану допомогу бійцям з різних регіонів України", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, командувач подякував цивільним та бойовим медикам за сумлінне виконання професійного обов'язку та з нагоди їх професійного свята – Дня медичного працівника – вручив почесні нагрудні знаки «За службу та звитягу».

Наєв наголосив, що завдяки професіоналізму і відданості медиків врятовано сотні життів як військових, які постраждали на полі бою, так і цивільних, які потрапили в зону ураження повітряних атак ворога.

"Ви не лише лікуєте тіла, але й підтримуєте дух воїнів. Наша довіра до вас та ваш професіоналізм надають нам сили та впевненості в бою. Висловлюю вам свою щиру вдячність та високу оцінку за вашу неперевершену працю та відданість. Ви – справжні герої сучасності , які несуть на своїх плечах важку відповідальність за здоров'я та життя наших військових", – зазначив Наєв.

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр сьогодні повідомила, що завдяки українським лікарям до 82% поранених і хворих українських військових після лікування повертаються у стрій, а смертність військових на етапі евакуації зменшилась до 1,35%.

Як повідомлялось, Командувач Об'єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв відвідав прикордонні населені пункти Сумської області, які постійно страждають від обстрілів російських окупантів.

Нагадаємо, 24 липня Наєв повідомив, що на Сумському напрямку поступово відбувається посилення протиповітряної оборони.

Окрім того, командування Об'єднаних сил ЗСУ зауважив, що дії членів ПВК "Вагнер" у білорусі відбуваються з метою психологічного тиску та залякування населення України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: