fbpx
Сьогодні
16:46 04 Сер 2023

Ердоган заявив, що очікує на візит путіна до Туреччини у серпні

Дата візиту російського президента володимира путіна до Туреччини поки не визначена. Але за попередньою інформацією, очікується, що відвідини будуть у серпні.

Про це заявив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган у п'ятницю, пише Anadolu.

За його словами, сторони продовжують консультації щодо цього питання.

"Дата не відома, але міністр закордонних справ, голова розвідувальної організації, всі вони ведуть переговори", – сказав Ердоган та висловив сподівання, що путін відвідає Туреччину вже у серпні.

"У межах цих переговорів я думаю, що цей візит відбудеться в серпні, сподіваюся", – зазначив Ердоган.

Як раніше повідомляла Рубрика, Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган провів телефонну розмову з президентом росії володимиром путіним і заявив путіну, що призупинка "зернової угоди" нікому не вигідна.

Згідно із заявою Управління комунікацій турецького президента, лідери двох країн домовилися про візит путіна до Туреччини.

Довідка

російська сторона 17 липня направила Туреччині, Україні та ООН свої заперечення щодо продовження "зернової угоди" та де-факто припинила її дію.

В ООН заявили, що внаслідок припинення участі Росії в Чорноморській зерновій ініціативі та загрози судноплавству зростають ціни на продовольство по всьому світу, посилюючи енергетичну та фінансову кризи.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: