fbpx
Сьогодні
12:57 30 Лип 2023

Рішення для перемоги: Міноборони почало тестування на зручність нових "тактичних кросівок" для військових

English version here

Фото: Міністерство оборони України

У Міністерстві оборони показали так звані "тактичні кросівки" для українських захисників, які вже пройшли військово-дослідні випробування на зручність та тепер чекають на відгуки від Збройних сил.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм Міноборони.

У чому проблема?

Від початку повномасштабної війни в Україні тисячі українців та українок пішли до військкоматів, аби стати на захист своєї землі від російських окупантів. Наших захисників потрібно забезпечити одностроєм та якісним взуттям.

На передовій також важливо мати зручне взуття, адже кожної хвилини на бійця чатує небезпека. Потрібно швидко реагувати та пересуватися.

Яке рішення?

Міністр оборони України Олексій Резніков неодноразово просив допомогти у країн-партнерів щодо постачання одягу для ЗСУ, особливо взимку. Однак над цим працюють і в Україні.

Як це працює?

За даними відомства, понад 10 українських фірм зголосилися надати свої моделі комфортних напівчеревиків для тестового носіння потенційними споживачами.

Перший етап випробувань військовослужбовцями на зручність та комфорт завершився.

Після отримання відгуків з військ, офіцери опрацюють технічну специфікацію з урахуванням рекомендацій та пропозицій військовослужбовців.

Потім – затвердять зразок, аби замовляти нові партії або покращувати існуючі.

Результатом проробленої роботи є прийняття на забезпечення ЗСУ та Державною спеціальною службою транспорту (ДССТ) нового предмета речового майна або апгрейд вже існуючих.

Нагадаємо, 3 млн гривень на закупівлю військового тактичного взуття для захисниць зібрали ГО "Землячки" разом із партнерами з б'юті сфери та українськими компаніями.

Раніше "Рубрика" зібрала корисні вигадки для фронту від українських підприємців та волонтерів.

Від початку повномасштабної війни патріоти України намагаються всіма силами підтримувати й допомагати ЗСУ. Українці донатять, волонтерять, вигадують та реалізують безліч креативних ідей. Усе це — із думкою, аби наші воїни повернулися з перемогою додому цілими й неушкодженими.

Читайте докладніше у нашій статті: "Захистити, нагодувати, підтримати: 10 маленьких винаходів українців, які допомагають нашим захисникам уже зараз".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: