fbpx
Сьогодні
Відео 13:35 25 Лип 2023

Воїни ЗСУ на Бахмутському напрямку знищили два ворожі РЕБи, а під Бахмутом ЗРК "Стріла-10"

Фото: Генштаб

На Бахмутському напрямку один із підрозділів Сил спеціальних операцій Збройних сил України спільно з артилерією знищили комплекси радіоелектронної боротьби "Тірада" та "Леєр-2" росіян. А під Бахмутом військові 45-ї окремої артилерійської бригади знищили зенітно-ракетний комплекс окупантів "Стріла-10".

Про це свідчать відео опубліковані у Фейсбуці Генерального штабу ЗСУ  і відповідне відео на фейсбук-сторінці 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил України.

Українські захисники провели аеророзвідку позицій росіян, і після виявлення цілей, вдало навели та скорегували українську артилерію.

"Загалом, за невеликий період часу, влучним вогнем було уражено 9 ворожих цілей", – ідеться у повідомленні.

Окрім комплексів РЕБ також були знищені артилерійські гармати та бронетехніка загарбників.

Разом із розвідниками свої задачі відпрацьовують і оператори FPV-дронів, які завдають ударів не лише по техніці і живій силі, а й знищують засоби спостереження ворога.

45-ї окрема артилерійська бригада Збройних Сил України теж оприлюднила відео.

"Наша аеророзвідка виявила пуски ракет ЗРК "Стріла-10". Ціль вдало відпрацьовано", — написали наші оборонці.

Довідка

45-та окрема артилерійська бригада – підрозділ Ракетних військ та артилерії Сухопутних військ ЗСУ. Підрозділ створений 2014-го у складі корпусу резерву. З початком повномасштабної збройної агресії 45 ОАБР приступила до виконання бойових завдань за призначенням в зоні активних бойових дій.

Нагадаємо, зранку 25 липня українські морські піхотинці "приземлили" російський бойовий гелікоптер Ка-52 "Алігатор" на Донбасі.

Як повідомляла Рубрика, українські Сили оборони з 24 лютого 2022 року по 25 липня 2023 року ліквідували близько 243 тисячі 220 російських загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: