fbpx
Сьогодні
10:00 25 Лип 2023

Українські захисники вибили ворога з позицій біля Андріївки під Бахмутом

English version here

Фото: Getty Images

Військові Збройних сил України продовжують наступати на Бахмутському напрямку. Загарбники російської армії відійшли з позицій в районі Андріївки Донецької області.

Про це інформує Рубрика з посиланням на повідомлення речника Генерального штабу Збройних Сил України Андрія Ковальова під час прямого включення з Military Media Center у телемарафоні.

Так, за словами спікера, на Бахмутському напрямку українські війська продовжують вести наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут.

"В ході ведення Силами оборони наступальних штурмових дій противник вимушено відійшов з позицій в районі Андріївки", – зазначив Ковальов.

Ситуація на фронті 

Як зазначають у Генштабі, минулої доби сталося понад 35 бойових зіткнень. Українські військові вразили 9 артилерійських засобів супротивника.

На Бахмутському напрямку ЗСУ вже звільнили 35 квадратних кілометрів.

При цьому у Раді нацбезпеки Сполучених Штатів зазначали, що російські окупанти протягом багатьох місяців зводили кілька ліній оборони на окупованій території України. Тому це уповільнює просування українських військ. Проте ЗСУ уже звільнили 50% території, захопленої рф.

Окрім того, росія продовжує зазнавати втрат у загарбницькій війні проти України. За період війни уже ліквідовано 243 220 російських окупантів.

Загалом у Міноборони заявили, що контрнаступ з точки зору ефективності йде за планом.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: