fbpx
Сьогодні
11:40 20 Лип 2023

У Севастополі та Феодосії пролунали вибухи: Аксьонов заявив, що Крим знову атакували безпілотники

Тимчасово окупований Крим атакували дрони. У четвер, 20 липня, в Криму пролунали вибухи. Їх чули у Севастополі та Феодосії.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Телеграм очільника окупаційної влади Криму сергія аксьонова та місцеві Telegram-канали.

"У результаті удару ворожого БПЛА в одному з населених пунктів на північному заході Криму пошкоджено чотири адмінбудівлі. На місці працюють профільні служби. На жаль, не обійшлося без жертв – загинула дівчина-підліток", – йдеться в дописі аксьонова.

  • Севастополь

Жителі окупованого Севастополя повідомляють, що звуки вибухів учули Гагарінському районі.

"Чи то з боку Камишової бухти, чи Козачої", – пишуть місцеві пабліки.

  • Феодосія

Також гучний вибух пролунав у районі Феодосії. Пізніше кримські Telegram-канали з посиланням на окупаційну владу повідомили, що нібито у місті проходять навчання зі стріляниною.

  • Вибухи у Криму

Нагадаємо, в ніч на 20 липня на північному заході окупованого Криму пролунали вибухи. За інформацією ЗМІ, їх чули поблизу села Роздольне.

Окупанти заявили про нібито атаку дронів, через яку "постраждали чотири адміністративні будівлі".

Як повідомлялося, у Кіровському районі тимчасово окупованого Криму на Старокримському полігоні внаслідок "прильоту" детонував склад боєприпасів.

18 липня колаборант сергій аксьонов заявив, що вночі Крим нібито атакували 28 дронів.

За поточну та минулу добу авіація Повітряних сил завдала більше 20 авіаційних ударів по об'єктах, місцях зосередження техніки та особового складу російських загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: