fbpx
Сьогодні
Відео 16:59 16 Лип 2023

У ЗСУ оприлюднили відео ураження складу ракетного озброєння росіян на Луганщині

Фото: twitter-comTaralejblog

Сьогодні, 16 червня, у тимчасово захопленому Ювілейному, Луганської області, було чути звуки, схожі на вибухи. Вони прогриміли близько 10:00.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на СтратКом ЗСУ та Facebook  Збройних сил України.

Як з'ясувалось пізніше, вибухи – це результат влучання українських військових в склад ракетного озброєння росіян. За попередніми даними, гучно було в районі території шахти "Мащинська".

"Фото та відео ураження Силами оборони України складу ракетного озброєння в тимчасово окупованому Ювілейному, що у Луганській області", – сказано в повідомленні.

Що відомо про ситуацію в Луганську

Луганські Telegram-канали зранку 16 липня повідомляли про звуки, схожі на вибухи. Один із каналів о 05:38 написав, що в Луганську шумно. О 10:18 там написали, що в місті знову вибухи.

На одному з пропагандистських ресурсів процитували слова так званого військового експерта, підполковника у відставці Андрія Марочка, який припустив, що "ЗСУ для удару по Луганську застосували новий тип далекобійних боєприпасів".

Український Telegram-канал дізнався про те, що влучання нібито сталось у шахту біля Катеринівки, де був склад боєкомплекту росіян.

Варто зазначити, що останнім часом в окупованому Луганську все частіше чують вибухи.

Наприклад, 15 травня у місті пролунали вибухи, а російські ЗМІ заявили про нібито поранення так званого "глави МВС ЛНР".

Також додамо, що у Луганську розташовується велика кількість російських окупантів. За даними Генштабу ЗСУ, росіяни перетворюють лікарні у місті у госпіталі для поранених загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: