fbpx
Сьогодні
Відео 11:28 13 Лип 2023

У Бердянську зі знищеного готелю всю ніч вантажівками вивозили тіла військових рф

Фото: із сайту Азовкурорт

У Генштабі Збройних сил України повідомили, що зі знищеного готелю "Дюна" в тимчасово захопленому Бердянську впродовж ночі вантажівками вивозили тіла російських військових.

Про це повідомив речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов в ефірі телемарафону, цитує Рубрика.

"У тимчасово окупованому Бердянську внаслідок влучання по готелю "Дюна" протягом ночі зафіксовано активне вивезення вантажівками тіл російських військовослужбовців до місцевого моргу", – повідомив Андрій Ковальов.

Також окупанти посилили контррозвідувальні заходи в окупованому Маріуполі. Вони здійснюють рейди по будинках місцевих мешканців і перевіряють документи та телефони.

Таким чином ворог намагається залякати місцеве населення та виявити тих, хто допомагає українським захисникам.

Нагадаємо, що Сили оборони України знищує бойовий потенціал російських військ на південних ділянках фронту. 12 липня стало відомо, що бійці ЗСУ цілком і повністю володіють ініціативою на Бердянському напрямку.

Крім того, на Бердянському напрямку ЗСУ мають частковий успіх, просунувшись уздовж лінії фронту. Наші військові частини закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневих уражень ворогу та проводять аеророзвідку місцевості.

Довідка

Як повідомлялося, 11 липня в захопленому Бердянську пролунали кілька серій вибухів. За даними Бердянської міської військової адміністрації, зафіксовано влучання в готель "Дюна", у якому могло жити російське військове керівництво. Об'єкт практично повністю знищений.

Зокрема, під час обстрілу Бердянська загинув генерал-лейтенант Олег Цоков. Цоков обіймав посаду заступника командувача Південного військового округу. Офіційного оголошення про це призначення не було, однак, як зазначалося, призначення Цокова на цю посаду пояснювало б, чому він міг перебувати в Бердянську і потрапити під обстріл.

А сьогодні зранку з'явилась інформація про удар по казармі "кадировців", що знаходиться на території одного з металургійних заводів у тимчасово захопленому Маріуполі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: