fbpx
Сьогодні
10:59 11 Лип 2023

У розвідці Британії вважають, що у столиці рф намагаються мінімізувати вплив війни на заможних мешканців

Московська влада погрожує розірвати контракти з будівельними фірмами, якщо вони не досягнуть оголошених квот щодо виділення "добровольців" для служби на війні в Україні.

Про це пише Рубрика, посилаючись на звіт розвідки Міноборони Британії станом на 11 липня.

"Муніципальна влада Москви погрожує розірвати контракти з будівельними фірмами, якщо вони не досягнуть оголошених квот щодо виділення "добровольців" для служби на війні в Україні. Одна компанія вже поставила собі за мету відправити 30 співробітників до кінця серпня", наголосили у британському відомстві.

Зазначили, що цей крок, ймовірно, в першу чергу вплине на етнічні меншини з бідніших російських регіонів, таких як Дагестан і країни Центральної Азії. Адже вони становлять більшість будівельників Москви.

"Цілком імовірно, що це рішення було принаймні мовчазно схвалене мером Москви Сергієм Собяніним. У такий спосіб він намагається мінімізувати вплив війни на заможніших москвичів, водночас показуючи підтримку цій війні", підкреслили у відомстві.

Нагадаємо, що кремль планує додатково залучити до збройних сил російської федерації до 500 тисяч осіб за рахунок набору контрактників для комплектування та поповнення втрат підрозділів у зоні бойових дій.

Представник Генштабу також уточнив, що в період з початку весняного призову противник залучив на контрактну службу лише від 6 до 15 тисяч осіб.

Як писала Рубрика, контрнаступальні дії українських Сил оборони ідуть за планом, Україна приберігає поки свій потенціал. Водночас окупанти зазнають у 8, а то й у 10 разів більших втрат, особливо за кількістю загиблих військовослужбовців.

Окрім того, за минулу добу захисники знищили ще 540 російських окупантів, 4 танки, 14 артсистем, гелікоптер та іншу техніку ворога. Загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить 235020 військових.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: