fbpx
Сьогодні
21:18 28 Чер 2023

Залужний заявив, що ЗСУ змогли перехопити стратегічну ініціативу на полі бою

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний під час телефонної розмови із головою Об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі заявив, що українським військам вдалося перехопити стратегічну ініціативу.

Про це головнокомандувач повідомив у Телеграмі.

"Провів телефонну розмову з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Обговорили ситуацію на фронті. Нам вдалося перехопити стратегічну ініціативу, Сили безпеки і оборони України продовжують ведення наступальних дій, маємо просування", – заявив Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ додав, що російські війська чинять потужний спротив, у той же час зазнають великих втрат. Окрім того, ворог намагається втриматись на позиціях за рахунок суцільного мінування місцевості.

Також Залужний розповів генералу Міллі про актуальні потреби українських військових в озброєнні, боєприпасах та засобах розмінування.

"Принагідно подякував за пакет військової допомоги, про який США оголосили напередодні. Домовилися і надалі залишатися на звʼязку та координувати дії задля деокупації української території", – написав головнокомандувач.

Довідка

24 червня головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний під час телефонної розмови з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі заявив, що наступальна операція триває згідно з планом.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: