fbpx
Сьогодні
Фото 12:59 20 Чер 2023

У столиці відбудеться благодійна виставка в ботанічному саду Гришка: подивитись на кактуси й допомогти українській снайперці

Фото: Pavlo Golubovskiy

24-25 червня з 10 до 17 години у Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка в Києві пройде благодійна виставка-ярмарок кактусів та сукулентів.

Про це пише Рубрика.

Як повідомляють, це вже третій благодійний захід, організований на базі ботсаду кактусоводами та волонтерами Артуром Бахіним та Миколою Побийвовком. 

Головна мета заходів — благодійність.

Ботанічний парк Гришка

Фото: Pavlo Golubovskiy

Організатори збирають кошти на потреби наших захисників та захисниць. За перші дві виставки зібрали понад 40 тисяч гривень і на цьому не збираються зупинятися.

Благодійна виставка в ботанічному саду Гришка

Фото: Pavlo Golubovskiy

Цими вихідними кактусоводи на благодійній виставці "Колючки свободи" збиратимуть донати для своєї колеги, що теж захоплюється сукулентами, а нині стала снайперкою й захищає Україну "на нулі" під Бахмутом.

Благодійна виставка в ботанічному саду Гришка

Фото: Pavlo Golubovskiy

"Вона за власний кредитний кошт купила  оптичний приціл та амуніцію, тому потребує допомоги в зборі коштів, щоб покрити кредит. Ми хочемо їй допомогти", — каже один з організаторів благодійної виставки Артур Бахін.

Благодійна виставка в ботанічному саду Гришка

Фото: Pavlo Golubovskiy

Він додає:

"Наша виставка — прекрасна можливість поєднати добру та необхідну справу із чудовими враженнями та емоціями, а можливо, і з новим захопленням! Більша частина наших учасників мають досвід вирощування кактусів та сукулентів понад 20 років, тому не тільки продадуть вам рослину, а ще й дадуть дієві поради по догляду!

Благодійна виставка в ботанічному саду Гришка

Фото: Pavlo Golubovskiy

На виставці представлять більше 1000 видів рослин, а їхні власники ділитимуться досвідом та знаннями з відвідувачами.

Де? Ботанічний сад імені М.М. Гришка, м.Київ, вул. Садово-ботанічна, 1, лабораторний корпус номер 6.

Коли? 24-25 червня з 10 до 17 години

Вхід на виставку — безоплатний, потрібно буде лише сплатити за квиток до ботанічного саду. Представлені на виставці рослини можна буде придбати, а також обрати рослину в подарунок за донат. На фейсбук-сторінці "Колючок свободи" також проводять благодійні розіграші

Нагадаємо, що із Львівської області у межах ініціативи "Пташки Перемоги" для ЗСУ відправили партію квадрокоптерів, дронів-камікадзе, антидронових рушниць та навчальних безпілотних комплексів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: