fbpx
Сьогодні
12:55 15 Чер 2023

Рішення для перемоги: "Землячки" та Киця Захисниця розпочинають збір на літню військову форму для жінок

English version here

ГО "Землячки" відкривають збір на 43 млн грн на літню військову форму для жінок. Амбасадором збору стала "Киця Захисниця" – спільний образ всіх жінок-військових в Україні.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Станом на 1 березня 2023 року у війську України служить понад 60 500 жінок, близько 8 000 з них – на передовій. Посади, які займають жінки, нічим не відрізняються від посад, які займають чоловіки, тому форма та амуніція мають бути якісними та зручними, з урахуванням фізіології.

Яке рішення?

Мета збору – 10 000 комплектів = 43 млн грн.

Один комплект складається з:

  • убаксу (бойової сорочки),
  • штанів,
  • футболки,
  • флісової кофти.

Зараз головна задача – забезпечити жінок на передовій зручною якісною літньою формою з урахуванням жіночої фізіології.

"Першу Кицю ми створили з рожевою кобурою не просто так. Одного разу до нас в хаб приїхала захисниця, яка кілька днів до того повернулася з бойових і після нашої зустрічі їхала на фронт. Весь її одяг був камуфляжним, під 3-ма прошарками одягу і кітелем ховалася рожева кобура. "Бо це єдине, що не видно і, що може бути рожевого кольору", – сказала дівчина. Думаю, це дуже "про жінок", про контраст життя у війні", – Ксенія Драганюк, співзасновниця ГО "Землячки".

Як це працює?

До збору вже долучилась мережа аптек "Аптека Доброго Дня" запустивши проект "Добрий збір для захисниць". Перший етап проекту стартує у червні. Клієнти мережі аптек зможуть долучитися до збору, придбавши товари брендів Lactovit та Beter: 3 грн від кожної упаковки цих брендів будуть перераховані на збір.

"Сьогодні ми хочемо підтримати жінок, які змінили свій буденний статус мами та жінки на захисницю України. Кожна українка та українець можуть підтримати дівчат на фронті, задонативши, або купивши в "Аптека Доброго Дня" косметику, частина коштів від якої щомісяця буде перераховуватись на зручну літню форму для захисниць. Увесь світ побачив, що українці – це віддзеркалення мужності, а нашою згуртованістю захоплюються в різних куточках світу. Разом переможемо!" – Оксана Кириченко, генеральна директорка "Аптека Доброго Дня".

Долучитися до збору може кожний бажаючий представник бізнесу чи пересічний громадянин, написавши на сторінку Instagram Zemliachky.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: