fbpx
Сьогодні
09:05 20 Чер 2023

Сьогодні вночі ворог атакував балістикою Запоріжжя і передмістя, є руйнування, - ОВА

Фото: Getty Images

російські війська сьогодні вночі, 20 червня, здійснили масовану повітряну атаку на Запоріжжя і передмістя, пошкоджено комунікації і приватне майно, обійшлося без жертв.

Як пише Рубрика, про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко у Telegram.

Близько пів на другу ночі вибухи пролунали в Запоріжжі. Тоді в місцевих пабліках повідомляли попередньо про ракетні атаки військ рф за допомогою С-300.

Як розповів пізніше голова Запорізької військової обласної адміністрації Юрій Малашко, вибухи пролунали в самому місті та в передмісті.

"Мішенями рашистів стали комунікації, майно та техніка сільськогосподарського та фермерського господарства, а також популярного місця відпочинку", – уточнив тоді чиновник у Telegram.

На місці події працювали фахівці та екстрені служби для ліквідації наслідків.

На щастя, внаслідок ворожої атаки цієї ночі ніхто не постраждав, уточнив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв. Він додав, що житлові будинки також не було пошкоджено.

"Доки російські снаряди нищать цивільні об'єкти, воюють з мирними людьми та тваринами, ЗСУ продовжує шлях до звільнення нашої землі та довгоочікуваної перемоги", – наголошує глава ОВА.

У ранковому зведенні Генштаб підтвердив інформацію про застосування ворогом С-300 для ударів по Запоріжжю та його околицях. За попередніми даними, окупанти використали для атак 7 ракет цього комплексу.

Про вибухи у Запоріжжі повідомлялося близько 01:00.

Як писала Рубрика сьогодні вночі росіяни атакували Україну баражуючими БпЛА. У небі над Україною захисники знищили 32 "Шахеди" з 35.

По столиці ворог вчергове запустив безпілотники, українська протиповітряна оборона знищила близько 20 баражуючих боєприпасів навколо Києва.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: