fbpx
Сьогодні
Фото 14:22 13 Чер 2023

Tanke Schön: вболівальники на матчі Німеччина-Україна провели флешмоб подяки за надані танки Leopard

English version here

Фото: Фанклуб збірної України

Флешмоб на знак подяки за надані українським Збройним силам танки Leopard провели на трибунах під час футбольного матчу Німеччина-Україна вболівальники.

Про це пише Рубрика, посилаючись на світлини з акції, які оприлюднив фанклуб української збірної.

Як повідомляють, уболівальники розтягнули на трибуні баннер із зображенням леопарду, який везе на спині малого хлопця. Таким чином українці подякували Німеччині за танки Leopard і попросили збільшувати допомогу.

Німеччина- Україна флешмоб

Фото: Фанклуб збірної України

Акція пройшла під гаслом "Танкешон" з акцентом на літері Т (німецькою "велике дякую" буде danke schön). Українські фанати вбрались у футболки з логотипом акції та роздавали німцям браслети і значки з українською символікою.

Німеччина- Україна флешмоб

Фото: Фанклуб збірної України

Окрім того, акція передбачає розіграш серед фанатів м'яча з автографами трьох володарів Золотого м'яча – Олега Блохіна, Ігоря Беланова та Андрія Шевченка. Гроші підуть на потреби військових, що втратили кінцівки.

Флешмоб організував гуманітарний штаб "Рестовратор. Картопляне військо". Автори ідеї – волонтери-журналісти Леонід Веселков, Микола Васильков і художник Андрій Єрмоленко.

Нагадаємо, що 12 червня у Бремені збірна України зіграла внічию 3:3 з Німеччиною у першому матчі Сергія Реброва на посаді головного тренера національної команди.

Він замінив на цій посаді Руслана Ротаня, під орудою якого національна команда розпочала відбір Євро-2024 та програла у стартовому матчі Англії (0:2). Для збірної Німеччини матч з Україною був 1000-м в історії.

Як писала Рубрика, президент ФК "Полісся" Геннадій Буткевич у квітні оголосив про готовність інвестувати у підвищення рівня справедливості українського футболу.

Рубрика:
Спорт Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: