fbpx
Сьогодні
22:27 09 Чер 2023

Під час евакуації Херсон знову атакували російські війська: є поранені

English version here

Фото: Reuters

Ворог знову обстріляв Херсон під час евакуації, поранень зазнали троє людей, серед них неповнолітня дівчина. Пошкодили також всюдихід Богун.

Про це Херсонська обласна прокуратура повідомляє у Телеграмі, пише Рубрика.

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, 9 червня близько 17:40 під час проведення евакуаційних заходів російські військові вкотре обстріляли обласний центр.

Внаслідок цього травмовано троє людей, серед яких неповнолітня дівчина.

Пошкоджені об'єкти цивільної інфраструктури.

Унаслідок ворожого обстрілу пошкоджено також техніку, за допомогою якої рятувальники вивозили людей, що опинилися в пастці після російського теракту на Каховській ГЕС.

"Пошкоджень зазнали болотохід Богун, медичний автомобіль Renault Trafic та Спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль середнього класу (САРМ-С). Постраждалих серед особового складу, на щастя, немає", — додали рятувальники.

Довідка

8 червня внаслідок російського обстрілу в Херсонській області постраждали 9 людей, серед яких двоє працівників ДСНС, поліцейський, лікар та волонтер з Німеччини.

У Херсоні та Херсонській області 8 червня, станом на 18:00  із зони підтоплення вже евакуювали 2 334 особи.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: