fbpx
Сьогодні
Фото 22:19 02 Чер 2023

У Запорізькій області підірвали автомобіль з колаборантами та окупантами

English version here

У Запорізькій області підірвали машину колаборантів. Фото: Денис Казанський / Telegram |

Сьогодні, 2 червня, під Мелітополем в окупованій Михайлівці, що в Запорізькій області підірвали автомобіль з колаборантами та окупантами.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на заяву Мелітопольського міського голови Івана Федорова.

"Колаборантам і окупантам Михайлівки точно не до спокійного вечора п'ятниці. Збиралися відпочити у місцевому кафе, натомість трохи не дістались – авто з чотирма прихильниками кремля злетіло в повітря прямо біля пункту призначення", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед них був і бізнесмен місцевого розливу Давидюк – власник кафе "Гетьман", який гостинно годував росіян. Мер Мелітополя додав, що зараз уточнюється інформація щодо загиблих росіян.

Федоров опублікував фото підірваного автомобіля.

"Замість тисячі слів. Вибуховий наслідок причетності до колабораційної діяльності. Сили спротиву вкотре доводять: кожного, хто зрадив державу, чекає свій "кінець"", – написав мер Мелітополя.

На інцидент також відреагував так званий представник головної ради військово-цивільної адміністрації Запорізької області Володимир Рогов, назвавши те, що сталося "терактом".

"За попередньою інформацією, було підірвано автомобіль, що належить місцевому підприємцю Сергію Г. У момент вибуху в автомобілі був власник авто, який загинув на місці, і ще три пасажири", — повідомив представник окупаційної влади.

Довідка

росіяни на початку вторгнення змогли захопити більшу частину Запорізької області, проте ЗСУ не дозволили їм просунутися далі і захопити обласний центр.

Бої на лінії зіткнення відбуваються щодня, українські військові регулярно завдають ударів по складах зі зброєю та казармам окупантів на захопленій території.

Нещодавно гауляйтер області Євген Балицький оголосив так звану "евакуацію" населення з прифронтових районів, однак мер Мелітополя Іван Федоров заявляє, що цей процес провальний для росіян.

А "кадирівці", яких нещодавно перекинули на тимчасово окуповану територію Запорізької області, почали грабувати "безхазяйні" офіси та магазини.

Наразі російські окупанти готують масове вивезення дітей з тимчасово захопленої Запорізької області до Криму або росії на "оздоровлення".

Також Рубрика повідомляла, що сьогодні вдень, 2 червня, українські захисники влучили по позиціях російських окупантів в порту Бердянська. За попередніми даними, кораблі рф покидають порт.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: