fbpx
Сьогодні
14:10 30 Тра 2023

В Офісі Президента прокоментували атаку москви безпілотниками

Фото: ОПУ

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк вважає атаку дронів у російській столиці "протестом безпілотників, які відмовилися завдавати ударів проти мирних українців".

Про це він написав у Твіттері, пише Рубрика.

"Безпілотники протестують, відмовляючись атакувати мирних громадян України, і повертаються з вибуховим протестом до авторів російського "повітряного терору", що окопалися в Москві… Навіть штучний інтелект вже розумніший і далекоглядніший за військово-політичне керівництво РФ", – переконаний Подоляк.

Як повідомлялося, Слідчий комітет росії заявив, що його слідчі розслідують на місці "факти падіння безпілотних літальних апаратів на будинки в москві".

Розвідники міжнародної спільноти InformNapalm стверджують, що дрони, які вранці масовано атакували Москву, були китайськими та прилетіли зі східної частини Московської області.

Після початку росією повномасштабної війни проти України на російських територіях, як прикордонних, так і більш далеких, відбуваються вибухи, пожежі, атаки БПЛА.

Так, буквально днями в москві сталася пожежа у військкоматі, а буквально 20 травня в центрі столиці РФ було знайдено дрон, який нібито був з камерою.

Довідка

На початку місяця в росії заявили, що дрони намагалися "атакувати" кремль. При цьому москва традиційно звинуватила Україну.

Зазначимо також, що кількість диверсій у самій рф різко зросла в травні. Усього з початку року сталося понад 50 спроб диверсій, причому майже 25% із них відбулися лише за 13 днів останнього весняного місяця.

Зауважимо, що один із дронів упав неподалік резиденції путіна під москвою.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: