fbpx
Сьогодні
20:15 26 Тра 2023

Смертельна ДТП у столиці: судді Тандиру оголосили підозру, прокурори просять ВРП дозволу на арешт

Фото: Прокуратура

Голові Макарівського районного суду Київської області Олексію Тандиру оголошено підозру у скоєнні смертельної ДТП у Києві в стані алкогольного сп'яніння.

Про це пише Рубрика з посиланням на Київська міська прокуратура.

"За дорученням заступника генерального прокурора та за процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру голові одного з районних судів Київської області за фактом вчинення ДТП у стані алкогольного сп'яніння, внаслідок якої загинув військовослужбовець Нацгвардії України", – йдеться у повідомленні.

Також прокуратура скерувала звернення до Вищої ради правосуддя із поданням про надання згоди на утримання судді під вартою.

Суд задовольнив клопотання прокуратури про примусове відібрання у судді біологічних зразків.

Довідка

В ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці.

Слідство у справі здійснюватиме Державне бюро розслідувань за процесуального керівнитва Київської міської прокуратури. ДБР повідомило, що суддя відмовився від проходження огляду на місці. Його доставили в лікарню з метою виявлення стану сп'яніння.

Як повідомило "Суспільному" джерело у Нацгвардії, суддя на "Лексусі" врізався у військового, коли той вийшов на дорогу встановити інженерні загородження. Суддя був п'яний, а в його авто валялися порожні пляшки з-під алкоголю.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: