fbpx
Сьогодні
13:19 20 Тра 2023

Уперше з початку російської агресії США вирішили зняти санкції з бізнесмена рф

Фото: Mikhail Svetlov/Getty Images

Уперше з початку великої війни Міністерство фінансів Сполучених Штатів Америки виключило зі списку санкцій російського бізнесмена Анатолія Карачинського.

Про це інформує пресслужба відомства.

У повідомленні Міністерство не пояснило причин виключення Карачинського із санкційного списку.

Зазначають, що під санкції США співзасновник групи IBS Анатолій Карачинський потрапив у квітні 2021 року як член наглядової ради банку "Откритіє".

Після потрапляння під санкції Карачинський вийшов з ради директорів банку "Откритіє" та IBS, та продав свої акції менеджменту.

Відмітимо, що російський бізнесмен також перебуває під українськими санкціями.

Довідка

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 12 травня, підписав укази про запровадження санкцій щодо юридичних та фізичних осіб, серед яких компанія VS Energy International NV, колишній депутат Андрії Деркач та донька міністра оборони часів Януковича Павла Лебедєва.

Як ми писали, на саміті "Великої сімки", що проходить у Японії, політики вирішили, що їхні країни вводитимуть нові обмеження проти російських алмазів. Члени G7 налаштовані також на подальше обмеження банківської сфери рф і надання фіндопомоги Україні.

Також писала Рубрика, що Японія разом зі Сполученими Штатами Америки ухвалила рішення запровадити нові санкції проти росії. Така заява була зроблена під час зустрічі лідерів G-7 на щорічному саміті в японському місті Хіросімі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: