fbpx
Сьогодні
Відео 14:57 06 Тра 2023

Ми вистояли: бійці ССО оприлюднили відео обстрілу Бахмута ворожими фосфорними бомбами

Фото: Ілюстративне

Нові кадри нічного обстрілу міста-фортеці Бахмута на Донеччині, який російські війська атакували фосфорними боєприпасами, показали Сили спеціальних операцій.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram ССО.

Як повідомляють бійці Сил спецоперацій, російські окупанти використали заборонені фосфорні боєприпаси. Через що місто просто палало внаслідок обстрілу.

"Ми вистояли! Помста не за горами! Кадри нічного обстрілу Бахмута фосфорними боєприпасами", зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 5 травня бійці ССО опублікували кадри з палаючого Бахмута. Захисники заявили, що росіяни обстріляли місто фосфорними боєприпасами.

Як повідомляли, засновник пвк "вагнера" євген пригожин заявив про нібито виведення його найманців з Бахмута 10 травня.

Сьогодні ж, 6 травня, з'явилася інформація, що очільник вагнерівців повідомив, нібито передасть позиції своїх бойовиків у Бахмуті воякам глави Чечні рамзана кадирова.

Нагадаємо, що в ISW вважають, що командування армії рф змінило пріоритет: замість захоплення Бахмута готуються до контрнаступу ЗСУ

Довідка

Нагадаємо, до свята українських піхотинців захисники та захисниці ЗСУ підійшли підготовленими.

Минулої доби вони ліквідували за добу 560 окупантів, знищили 7 танків та 14 артсистем ворожої армії. Тож у святковий день ми маємо загалом безповоротні втрати росії у війні проти України у вигляді 193 770 знищених окупантів.

Як писала Рубрика, президент України Володимир Зеленський привітав українських піхотинців, які відбивають російську збройну агресію та долають найважчі випробування, небезпеки та труднощі, з їх професійним святом.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: