fbpx
Сьогодні
22:20 15 Тра 2024

Міненерго: остаточне рішення про підвищення тарифів на електроенергію ще не прийнято

Фото: З відкритих джерел

У зв'язку з сьогоднішньою ситуацією в енергосистемі, скоріш за все, тарифи на електроенергію в Україні доведеться підвищити, однак остаточне рішення ще не прийнято.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на заступницю міністра енергетики України Світлану Гринчук в ефірі телемарафону.

"Рішення ще не прийняте і зараз рано ще говорити про точні цифри підняття (тарифів – ред.). Зараз ми оцінюємо ситуацію загалом", – сказала Гринчук.

За її словами, тільки після оцінки загальної ситуації в енергосистемі, можна буде розрахувати та визначити, чи потрібно буде підвищувати тарифи на світло й на яку суму.

"Спираючись на ту ситуацію в енергосистемі, яку ми маємо зараз, нам все ж доведеться прийти до такого рішення, але остаточного рішення зараз ще немає", – додала заступниця міністра.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, Міністерство енергетики України не виключає, що тарифи на електроенергію буде підвищено. На такий крок доведеться піти через масовані атаки росіян на українські енергооб'єкти.

Варто зазначити, що 45% українців із розумінням ставляться до можливого підвищення тарифів на енергопостачання, адже це необхідно для забезпечення ремонту зруйнованих об'єктів інфраструктури.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: