fbpx
Сьогодні
Відео 18:00 01 Тра 2023

У новій кампанії Червоного Хреста відокремили факти про війну від фейків, згенерованих ШІ: для чого це рішення

English version here

 

Кампанію Not generated by AI була створена агенцією Ogilvy Paris, щоб висвітлити справжні страждання людей в Україні та Туреччині.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

У світі виникає занепокоєння тим, що потік фальшивих зображень, згенерованих ШІ, розмиває межу між фактами та фейками.

"Майже рік тому генератори зображень зі штучним інтелектом стали більш демократичними, і, як наслідок, з'являється все більше реалістичних і шокуючих, але фейкових зображень. Це явище, на жаль, підриває вплив і довіру до справжньої фотографії", — сказав Девід Райхман, виконавчий креативний директор Ogilvy Paris.

Яке рішення?

Тому агенція Ogilvy Paris створила кампанію Not generated by AI, щоб показати справжні страждання людей в Україні й Туреччині.

Як це працює?

Після запуску кампанії у соціальних мережах, друкованих виданнях та на зовнішніх носіях фотографії з місця подій зʼявляться на сторінках французьких журналів.

"Нам доводиться все частіше боротися з фейковими новинами, які з появою штучного інтелекту іноді здаються майже правдоподібними. Ця кампанія, яка взаємодіє з поточними подіями, дозволяє нам нагадати людям, що наші команди на місцях перебувають у безпосередньому контакті з реальністю. Вона запрошує якомога більше людей спостерігати й дізнаватися про реальні ситуації, які впливають на найбільш вразливі групи населення", — додав Лоран Аміан, директор з комунікацій та зв'язків з громадськістю французького Червоного Хреста.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: