fbpx
Сьогодні
Відео 18:00 30 Кві 2023

DyslexAI показала, що люди з дислексією креативніші за ШІ: для чого це рішення

Нова кампанія DyslexAI була створена, щоб заохотити компанії в усьому світі взяти на себе зобов'язання розширювати можливості людей з дислексією.

Про це інформує Рубрика.

У  чому проблема?

"ШІ вже змінює те, як ми працюємо, живемо та взаємодіємо. За правильного використання ШІ є ідеальним другим пілотом для людей з дислексичним мисленням, щоб рухати світ уперед. Але технологія не може повторити спонтанний, людський, творчий інстинкт, який може привести до неймовірних інновацій. Люди з дислексією мають безмежну силу змінити світ, якщо кожен прийме свій дислексичний розум", – сказав Бренсон.

Яке рішення?

Керівник Virgin Річард Бренсон об'єднався з організацією Made By Dyslexia для створення кампанії DyslexAI, щоб заохотити компанії в усьому світі взяти на себе зобов'язання розширювати можливості людей з дислексією.

Мета кампанії — показати, що штучний інтелект не може впроваджувати інновації так само, як людина з дислексією.

Як це працює?

Щоб продемонструвати це, креативне агентство FCB Inferno поставило перед ШІ-програмами завдання спробувати мислити, як деякі з найвідоміших у світі людей з дислексією, зоокрема Стів Джобс та Леонардо да Вінчі.

Агенція попросила ШІ "винайти телефон з логотипом, натхненим фруктами". Результати варіювалися від елементарних до дивних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: