fbpx
Сьогодні
13:14 30 Кві 2023

Мінцифри розглядає можливості застосувати у "Дії" оновлення на основі штучного інтелекту

Фото: Віталій Носач

Міністерство цифрової трансформації розробляє варіанти використання штучного інтелекту (ШІ) для застосунку "Дія".

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм віцепрем'єр-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова..

"Зараз розглядаємо кілька ідей використання ШІ для Дії. Впевнений, він допоможе надавати послуги ще швидше та якісніше. Звичайно, досліджуємо всі елементи безпеки та захисту даних, перш ніж перейти до закритого тестування проєктів", підкреслив очільник міністерства.

Федоров наголосив, що Мінцифри також розробляє план, як інтегрувати навчання штучного інтелекту в систему освіти. На думку міністра, це допоможе бути конкурентними у світі.

"Маємо всі шанси очолити тренд упровадження ШІ. Показати світові, що Україна швидко змінюється, швидко навчається, швидко використовує технології. Це історія про бренд України у світі як успішної технологічної держави", – додав Федоров.

Як повідомлялося, в Україні розглядається варіант створення навколо Міністерства цифрової трансформації спільноти людей, які знаються на питаннях штучного інтелекту (ШІ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: