fbpx
Сьогодні
12:22 30 Кві 2023

Гуменюк: знищення резервуарів з пальним у Севастополі є підготовчою роботою до наступу

Пожежа на нафтобазі в окупованому Севастополі, яка сталася 29 квітня та знищила близько 10 резервуарів з нафтопродуктами загальною місткістю близько 40 тисяч тонн, є підготовкою до активних дій українського війська.

У цьому запевнила українців речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в етері телемарафону.

Керівниця пресцентру зазначила, що підривання логістики ворога – це один з елементів підготовки до активних дій Сил оборони України.

"Ця робота є підготовчою до того широкого повномасштабного наступу, який усі очікують", наголосила вона.

Що відомо про події у Севастополі?

Як писала Рубрика, так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв повідомив уночі 29 квітня, що в Козачій бухті горить резервуар із паливом. Він вважає, що причиною пожежі стало влучання безпілотника.

До того ж кримські загарбники почали закликати армію рф вдарити по Одесі. Так звана "сенаторка від Криму" Ольга Ковітіді закликала "нейтралізувати Одесу".

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов назвав пожежу "божою карою", зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п'ятеро дітей.

Зазначимо, що площа пожежі у Козачій бухті становила близько 1000 квадратних метрів. Їй було присвоєно найвищий 4 клас складності.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: