fbpx
Сьогодні
13:37 29 Кві 2023

Божа кара за Умань: українські розвідники розповіли про деталі вибухів у Севастополі

Фото: НП Севастополь

29 квітня, у тимчасово окупованому Севастополі внаслідок вибуху зазнали знищення близько 10 резервуарів з нафтопродуктами, загальною місткістю близько 40 тисяч тонн.

Про це в коментарі РБК-Україна повідомив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

Представник української розвідки уточнив, що ці нафтопродукти призначались для потреб Чорноморського флоту російської федерації.

"У місті Севастополь 29 квітня відбулася "бавовна", яка є божою карою, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п'ятеро дітей.

Ця кара буде довготривалою.

Усім мешканцям тимчасово окупованого Криму бажано найближчим часом не знаходитися поряд з військовими об'єктами та об'єктами, що забезпечують армію агресора", наголосив Юсов.

Представник ГУР також додав, що Головному управлінню розвідки відомо про розкрадання, яке здійснювали місцеві загарбники на цьому та інших об'єктах.

"Варто зазначити, що нам відомо про розкрадання посадовими особами окупаційної влади нафтопродуктів та про інші корупційні дії на цій нафтобазі та інших об'єктах окупантів. Це, безумовно, розширює можливості українських Сил безпеки та оборони", – зазначив представник ГУР МО.

Що відомо про вибух у Севастополі на нафтобазі

Нагадаємо, що в окупованому Севастополі ранок почався з приходу Бавовнятка.

Як писала Рубрика, так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв повідомив уночі 29 квітня, що в Козачій бухті горить резервуар із паливом. Він вважає, що причиною пожежі стало влучання безпілотника.

Громадяни країни-агресора рф влаштували істерику в мережі та закликали вчиняти чергові вбивства українців та теракти у мирних українських містах після того, як до Севастополя завітало Бавовнятко.

До того ж кримські загарбники почали закликати армію рф вдарити по Одесі. Так звана "сенаторка від Криму" Ольга Ковітіді закликала "нейтралізувати Одесу".

Зауважимо, що пожежа виявилася настільки масштабною, що їй присвоїли найвищий рівень складності – четвертий. А до гасіння вже залучили пожежний потяг та ресурси Чорноморського флоту РФ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: