fbpx
Сьогодні
Фото 18:00 20 Кві 2023

Екорішення: WWF організувала виставку ШІ-зображень із закликом до збереження природи Британії

English version here

Міжнародна неурядова організація WWF влаштувала виставку зображень, створених штучним інтелектом, щоб підвищити обізнаність суспільства про необхідність збереження природи Великої Британії.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

"Велика Британія – одна з найбільш виснажених природою країн світу: наші річки вмирають, чисельність місцевих птахів і тварин різко скорочується, і ми знищуємо нашу землю", — пояснила Ліза Лі, виконавча директорка з комунікацій WWF.

Яке рішення?

WWF організувала виставку ШІ-зображень із закликом до збереження природи Великої Британії.

Виставка, виконана у стилі британського романтизму, розповідає про те, як цей історичний рух міг би стати свідком і зафіксувати природу у майбутньому.

виставка зображень, створених ШІ

Як це працює?

"Ці потужні зображення зі штучним інтелектом показують, на який небезпечний шлях ми прямуємо і як терміново ми повинні діяти, щоб відновити природу в себе вдома", – зауважила Ліза Лі.

Кожне зображення датоване роком, у якому воно створене, і супроводжується описом реальних сценаріїв, з якими стикається об'єкт зображення сьогодні.

виставка зображень, створених ШІ

"Ми всі можемо змінити ситуацію, але нам потрібні дії з боку уряду та бізнесу, щоб відмовитися від викопного палива, зупинити забруднення та покласти край шкідливому впливу сільського господарства", — прокоментувала Ліза Лі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: