fbpx
Сьогодні
11:19 26 Кві 2023

Рівень загрози дуже високий: армія рф різко збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі, – ОК "Південь"

Фото: ілюстративне з Вікіпедії

У Чорному морі російські загарбники удвічі збільшили кількість ракетоносіїв, загальний залп яких може сягати 24 "Калібрів".

Про це пише Рубрика, посилаючись на спікера ОК "Південь" Владислава Назарова у Telegram.

"У Чорному морі корабельне угруповання ворога збільшено до 13 кораблів, а кількість ракетоносіїв – удвічі", зазначив речник південного командування.

За даними ОК "Південь", на цей момент на бойовому чергуванні в російських загарбників знаходяться два надводних та два підводних ракетоносії.

"Загальний залп "Калібрів" може сягати 24", – зазначив Назаров.

Спікер ОК "Південь" наголосив, що рівень ракетної загрози дуже високий.

Речник також зазначив, що не можна виключати і ймовірність дронових атак. Окрім того, ворог також продовжить завдавати авіаційних бомбових ударів у прифронтових регіонах.

"Отже, до сигналів повітряної тривоги варто ставитись відповідально, не втрачати пильності і оперативності реакції. Ворог підступний, озлоблений і доведений до певного рівня відчаю, може діяти вкрай жорстоко і відчайдушно", – застеріг представник ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше речниця оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк наголосила – попри те, що ракетний запас ворога вичерпався, окупанти, як і раніше, готові застосувати зброю з акваторії Чорного моря.

Як писала Рубрика, минулої доби, 25 квітня, російські війська зосередили наступальні зусилля на Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках, українські Збройні сили успішно відбили 39 ворожих атак.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: