fbpx
Сьогодні
10:32 26 Кві 2023

Багнюка та ближні бої: у розвідці Британії проаналізували ситуацію в районі донецького Бахмута

Фото: Телеграм/ Гайдай

У районі Бахмута Донецької області тривають ближні бої, а маршрути постачання українських Сил оборони ускладнюються через багнюку.

Про це пише Рубрика, посилаючись на огляд розвідки Міноборони Британії станом на 26 квітня.

Британські аналітики зазначили, що у західних районах Бахмута на Донеччині тривають запеклі бойові дії на ближній дистанції.

У британській розвідці нагадали, що ключовою подією минулого тижня стали бої на околицях міста, а саме, біля села Хромове. Українські захисники там намагаються зберегти контроль над своїм маршрутом постачаннятрасою 0506.

Британські фахівці також вважають, що інші варіанти постачання до Бахмута, ймовірно, ускладнені через багнюку на ґрунтових дорогах.

У той час як місто перебуває під обстрілами вже понад 11 місяців, українська оборона Бахмута тепер інтегрована як один з елементів набагато глибшої оборонної зони, яка включає місто Часів Яр, стверджують британські розвідники.

Нагадаємо, у середині квітня Міноборони Британії повідомляло, що росія перекидає на Бахмут додаткові сили з лінії фронту в районі Донецька.

В ISW також заявили, що за останні два дні російська армія не досягла жодних територіальних успіхів у донецькому Бахмуті. 

Ворог продовжує наземні атаки в Бахмуті на Донеччині, а також в околицях міста. Українські Сили оборони відбили наступ російсько-окупаційних військ на північний захід від міста-фортеці.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: