fbpx
Сьогодні
Відео 11:35 26 Кві 2023

Мороз та сніг: до українських Карпат повернулася справжня зима

Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

У середу, 26 квітня, до українських Карпат повернулася справжня зима, стовпчик термометра опустився нижче 0 градусів та у горах вирує хуртовина.

Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост, пишет Рубрика.

Як попереджають метеорологи, у горах ускладнилися погодні умови. Станом на 8:00 на горі Піп Іван Чорногірський хмарно та дуже обмежена видимість – до 30 м.

Піп Гора Карпати

Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

"На горі Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 30 м. Вітер західний 15-17 м/с. Хуртовина, падає сніг. Температура повітря -5°С", зазначили у повідомленні.

Як повідомлялось, в Україні наприкінці квітня в деяких областях різко похолодає. Дві ночі поспіль 28 і 29 квітня очікуються заморозки.

За інформацією синоптиків, вночі 27 квітня у західних областях на поверхні ґрунту очікуються заморозки від 0 до -3 градусів. Через це оголошено I рівень небезпечності – жовтий.

заморозки, 27 квітня

Фото: Гідрометцентр

 

При цьому вночі 28 квітня у західних областях заморозки у повітрі також становитимуть від 0 -3 градусів. Синоптики оголосили II рівень небезпечності – помаранчевий.

заморозки, 28 квітня

Фото: Гідрометцентр

Разом з тим у Житомирській та Вінницькій областях заморозки очікуються на поверхні ґрунту – там оголошено I рівень небезпечності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: