fbpx
Сьогодні
11:15 24 Кві 2023

На Хмельниччині завдяки гранту єРобота подружжя запустило виробництво пастили

авдяки гранту єРобота подружжя закупило обладнання та запустило на Хмельниччині виробництво пастили.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства економіки України.

Олена і Сергій Груздо керують компанією «ФротнМед». Компанію започаткували у 2017 році двоє друзів-побратимів, коли повернулися з АТО. Нині один із засновників компанії відстоює нашу країну зі зброєю в руках на фронті.

Нині подружжя переїхали в Шепетівку на Хмельниччину, де базується «ФронтМед», рятуючись від війни, і надали новий подих бізнесу.

Вони подали заявку на мікрогрант за програмою «Власна справа», отримали його та використали кошти на розширення бізнесу — придбали інноваційну інфрачервону сушарку. Завдяки новому обладнанню налагодили виробництво пастили. Також в планах подружжя створити нові робочі місця в компанії для переселенців, яким дуже потрібна підтримка для адаптації на новому місці.

«Чому це було так важливо для нас? Звісно, в нас є сушарка, класична, що працювала від потоку повітря. Але нашою мрією було розширити виробництво пастили та робити її з натуральних, не перероблених інгредієнтів. Саме тому нам дуже потрібна була велика інфрачервона сушарка», —розповіло подружжя Груздо.

Довідка

Із липня 2022 року Уряд запровадив проект єРобота, за яким можна отримати від держави безповоротну грантову допомогу для започаткування чи розвитку бізнесу. Найзатребуванішою серед українців є програма мікрогрантів «Власна справа», за якою можна отримати до 250 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: