fbpx
Сьогодні
19:10 21 Кві 2023

Запустили платформу для допомоги українцям, які постраждали від війни: як працює це рішення

Платформу Find Refuge для допомоги постраждалим від війни українцям створила українсько-британська IT-ініціатива Project Ukraine.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

"Через російську агресію мільйони українців були змушені залишити свої домівки. У новому місці переселенці часто потребують консультативної допомоги, поради чи просто підтримки. Водночас досі не існувало централізованого майданчика, куди люди могли би звертатися для розв'язання своїх проблем, а волонтери у зручний для себе спосіб надавати допомогу тим, кому вона справді потрібна," – повідомив засновник Find Refuge Артур Корвін Павеллс.

Яке рішення?

"Саме тому була створена платформа Find Refuge. Ми допомагаємо допомагати — робимо волонтерську діяльність максимально комфортною, а людям надаємо можливість отримати допомогу швидко, легко та навіть без потреби виходити з дому", — додає Артур Корвін Павеллс.

Як це працює?

На платформі можна надавати й отримувати консультації з правових питань, поради щодо працевлаштування, пошуку житла, медицини, освіти.

Платформу Find Refuge для допомоги постраждалим

Консультації надають безплатно. Для отримання допомоги потрібно зареєструватися на сайті та заповнити онлайн-форму.

Стати волонтером на Find Refuge може кожен, хто має знання та досвід у певній сфері, а також час і можливість допомагати.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: