fbpx
Сьогодні
Фото 12:53 20 Кві 2023

Гурт "Kazka" та співак Kadnay привітали з Великоднем Ба та Ді з фонду "Життєлюб"

1500 самотніх бабусь та дідусів у Києві напередодні свята отримали великодні набори від фонду "Життєлюб". Роздачі відбувалися в будиночках "Обіду без бід" на семи локаціях в різних районах столиці. В кожному наборі були паска, яйця, ковбаса, сир, консервований тунець, олія, кава, зефір та сік.

Про це пише Рубрика.

У будиночку на Печерську роздача великодніх наборів стала справжньою подією – адже роздавати їх приїхали співачка Kazka та фронтмен гурту Kadnay Дмитро Каднай. Ба та Ді впізнали музикантів, фотографувалися з ними, разом співали пісню Kazka "Плакала", а потім запрошували приходити в гості ще.

Ба та Ді, Великдень, Життєлюб

"Життєлюб" зміг привітати Ба та Ді з Великоднем завдяки підтримці багатьох українців, які відгукнулися та робили внески у збір на великодні набори.

Ба та Ді, Великдень, Життєлюб

Всього задонатили близько двох тисяч людей, а розмір внесків коливався від 10 до 3000 грн. Також долучилися компанії, що побачили збір та або зробили корпоративний внесок, або провели серед своїх клієнтів благодійні лотереї.

Ба та Ді, Великдень, Життєлюб

Завдяки такій підтримці, "Життєлюб" зібрав 726 000 грн – на 20% більше, ніж планувалося. Тому, крім Ба та Ді з "Обіду без бід", великодні набори отримали також відвідувачі центру підтримки переселенців "Життєлюб піклується" – люди віку 55+ років, що приїхали в Київ з Маріуполя, Херсону, Бердянська, Мелітополя, Нової Каховки та інших прифронтових та тимчасово окупованих міст та сіл.

Ба та Ді, Великдень, Життєлюб

"Вразливим категоріям людей, до яких відносяться і самотні Ба та Ді, і переселенці, важливо знати та бачити підтвердження того, що про них не забули. Що вони потрібні, й про них є кому подбати",  каже засновниця фонду "Життєлюб" Тіна Ніколова (Михайловська).

Ба та Ді, Великдень, Життєлюб

"Саме тому великодні набори – це не тільки та не стільки про продукти до святкового столу, скільки прояв підтримки та емпатії до цих людей. Ми дуже вдячні всім, хто долучився до збору – саме завдяки вам ті, у кого багато приводів для суму щодня, посміхались у Великдень", додала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: