fbpx
Сьогодні
20:53 15 Кві 2023

До збільшення підтримки України закликав амбасадор United24 Бренсон

Фото: Офіс Президента

Після візиту до нашої країни британський підприємець Річард Бренсон закликав Захід посилити підтримку України.

Про це інформує Sky News.

Нагадаємо, що нещодавно бізнесмен-мільярдер Бренсон став амбасадором фандрейзингової платформи Володимира Зеленського United24 після особистого запрошення Президента України.

Під час візиту Бренсон відвідав зруйновані війною будівлі, камери відділку поліції, які російські солдати перетворили на катівні. Також зустрівся з чоловіком із ДЦП, який пережив події у Бучі.

"Кожна частина цього візиту була незабутньою та зворушливою", підкреслив він.

Після недавньої поїздки до України, мільярдер також сказав, що зустрічав людей, яким "доводиться битися, заклавши руки за спину" через відсутність належної підтримки.

Бренсон закликав уряди, бізнес та громадянське суспільство підтримати Україну, швидше постачаючи Києву сучасну зброю та "розриваючи всі зв'язки" з москвою.

"Важливо пам'ятати, що український народ не просто бореться та гине за Україну, він бореться також за Європу та вільний західний світ", – зазначив британський підприємець.

За інформацією Офісу Президента, Бренсон послідовно підтримує Україну з 2014 року. Він виступає за суверенітет та територіальну цілісність Української держави.

Нагадаємо, що упродовж 11 місяців функціонування фандрейзингової платформи United24 на допомогу Україні понад 110 країн зібрали понад 300 млн доларів США.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: