fbpx
Сьогодні
Відео, фото 14:58 19 Кві 2023

Цифрова друкарня "Веда" допомагає військовим: рішення для перемоги

Фото: facebook друкарня "Веда"

Ветеран Олексій Логачьов у власній друкарні "Веда" виготовляє етикетки для страв на фронт. Завдяки йому захисники ЗСУ знають, де згущене молоко, каша чи борщ. 

Про друкарню розповідає ШоТам, цитує Рубрика.

У чому проблема?

Із 2014 року Олексій Логачьов брав участь у запеклих боях на Світлодарській дузі. Через два роки отримав контузію та повернувся до цивільного життя.

Чоловік розвивав друкарню — створював етикетки для прикрас, молочного та хлібного заводів. З початком вторгнення повернувся до лав ЗСУ, але знову пережив контузію.

Мене відправили в госпіталь. У госпіталі після ВЛК вирішили, що я зовсім не годний для служби.

Яке рішення?

Звісно, я залишився вдома працювати і щось робити, щоб наша країна перемогла, — Олексій Логачьов, власник цифрової друкарні "Веда".

Олексій повернувся до друкарської справи й тепер допомагає військовим. Безкоштовно виготовляє етикетки для страв на передову.

Як це працює?

Він допомагає військовим відрізнити консерву з борщем від тушонки. Друкує етикетки на страви, а ще забезпечує бійців медичними картами.

"Це і згущене молоко, і супи, і каші, і тушкованка, і риба. І вся ця продукція маркована. Хлопці знають, що якщо там написано борщ, то це буде борщ", — Олексій Логачьов, власник цифрової друкарні "Веда".

Наша друкарня має такий слоган: "Будь-яка поліграфічна примха", — Олексій Логачьов, власник цифрової друкарні "Веда".

Також "Веда" друкує документи для звітності військових.

Журнали суворої звітності. Ми виготовляємо велику кількість таких журналів: у твердій палітурці, у м'якій палітурці. Це досить потрібна річ зараз, і вона повинна бути якісною, гарною, чіткою, — Олексій Логачьов, власник цифрової друкарні «Веда».

"Ми зробили 500 штук амбулаторних книжок. Це було замовлення на схід, в район Бахмута. Як можна не підтримувати наших захисників? Я вважаю, що це наш обов'язок — зробити все для перемоги", — Наталя Логачьова, верстальниця цифрової друкарні «Веда».

Виготовляти якісну та сучасну поліграфію допоміг Український ветеранський фонд. Завдяки фінансуванню Олексій придбав цифрову друкарську машинку.

"Я дуже задоволений і дуже вдячний Ветеранському фонду за те, що вони дали мені можливість працювати на найсучаснішому обладнанні, яке на сьогоднішній день існує в нашій країні, в нашому місті. Я розповсюджую інформацію серед хлопців. Обов'язково звертатися до цієї програми, до цього Фонду, тому що це дуже гарна можливість разом з цією організацією зробити дуже гарну справу для нашої країни, для наших хлопців2, — Олексій Логачьов, власник цифрової друкарні "Веда".

У планах Олексія — створити значки, які нагадуватимуть про загиблих на війні.

"Виникла ідея — зробити значок із портретом загиблого, де буде прізвище і на фоні українського прапора буде фото людини. Щоб люди виказували повагу, коли бачать людину з таким значком. Це значить, що ця родина віддала найдорожче, що в них було — когось із близьких людей", — Олексій Логачьов, власник цифрової друкарні "Веда".

Друкарня Олексія і далі допомагатиме військовим, щоб наблизити нашу Перемогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: