fbpx
Сьогодні
16:26 06 Кві 2023

ЦНС: кадрові зміни в "ДНР" - це реакція москви на зближення пушиліна та кадирова

Останні кадрові зміни в окупаційній адміністрації захоплених районів Донецької області свідчать про невдоволення в кремлі зближенням голови Чечні рамзана кадирова з ватажком так званої "ДНР" денисом пушиліним.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Центр національного спротиву.

"Останні кадрові зміни в окупаційній "адміністрації" захоплених районів Донецької області свідчать про невдоволення в Кремлі зближенням Пушиліна та Кадирова", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 30 березня окупанти змінили "голову уряду" так званої "ДНР". Замість Віталія Хоценка, якого відправили в Омськ, "головою уряду" призначено громадянина рф Євгена Солнцева, який з червня був "заступником" Хоценка.

В ЦНС повідомили, що все своє життя Солнцев працював в рф й немає жодного відношення до Донецької області. Його "призначення" розширює його повноваження й фактично саме він буде керувати регіоном й контролювати фінансові потоки.

"Це є реакцією Москви на зближення Пушиліна та Кадирова, про яке повідомлялось раніше. Пушилін роками виконує лише фіктивну роль й не має влади в регіоні. Гауляйтер давно Потрапив під вплив Кадирова, який використовує Пушиліна для монопольного права на пограбування регіону", – пояснили в Центрі національного спротиву.

Солнцев має позбавити кадирова впливу на Донбасі та перехопити ініціативу у роботі з підрядниками, адже наразі російські еліти змагаються за право якнайшвидше освоїти кошти на "відновлення" територій.

Довідка

Нагадаємо, що голова Чечні рамзан кадиров почав вербувати бойовиків "ДНР" у ряди своєї армії, аби посилити владу.

Також кадиров захотів створити власну приватну військову компанію після завершення роботи на державній службі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: