fbpx
Сьогодні
10:38 05 Кві 2023

Суд наклав арешт на ще дві земельні ділянки дружини Медведчука: незаконні оборудки

Оксана Марченко, дружина зрадника Віктора Медведчука, незаконно заволоділа земельними ділянками у туристичному районі Львівщини. Суд наклав арешт на землі Марченко.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на пресцентр Служби безпеки України.

СБУ зазначає, що дві земельні ділянки Марченко знаходяться в одному з престижних туристичних районів Львівської області. Там дружина Медведчука організувала нелегальне будівництво готельного комплексу.

Ці ділянки вона отримала через незаконні оборудки, до яких причетний колишній керівник районного відділу земельних ресурсів. Протягом 2004-2010 років він вносив недостовірні відомості до звітної документації на користь Марченко.

Наразі колишньому чиновнику оголосили підозру за двома статтями ККУ.

Суд заарештував дві земельні ділянки, якими незаконно заволоділа Марченко. Загальна сума арештованого майна становить майже 17,5 млн гривень.

Варто зазначити, у серпні минулого року СБУ ініціювала арешт трьох ділянок у Львівській області, які незаконно отримала Оксана Марченко.

Нагадаємо, СБУ також викрила схеми Оксани Марченко, за допомогою яких вона фінансувала окупаційні війська. Дружині Медведчука оголосили підозру.

Суд уже наклав арешт на майно дружини Віктора Медведчука на 5,6 млрд гривень.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: