fbpx
Сьогодні
20:25 31 Бер 2023

Ядерна зброя в білорусі означає, що зустріч глав росії та Китаю була невдалою

Фото: Офіс Президента

Президент Володимир Зеленський вважає, що рішенням розташувати в білорусі ядерну зброю російський диктатор володимир путін намагається продемонструвати Китаю хоч якусь суб'єктність.

Як пише Рубрик, про це Зеленський заявив під час брифінгу на саміті в Бучі.

"Сигнал, що Росія буде розташовувати ядерну зброю на території Білорусі, говорить про невдалу зустріч із Китаєм. (Росії – ред.) потрібно було показати якусь суб'єктність, яку Росія під керуванням президента Путіна повністю втратила.

Це ще раз підкреслює, що треба показувати якісь політичні кроки, або перемоги президенту Росії, але він на полі бою не зміг це зробити і навіть про те, що вони розпочали таку криваву війну, абсолютно зрозуміло, чим вона вже закінчиться. Питання в тому, що він просто не жаліє наших людей і вбиває їх, але він і не рахує своїх людей. Але це справи Російської Федерації.

І останнє – це повністю втрата будь-якої суб'єктності і президента Білорусі. Він, я думаю вже не вирішує, яка зброя знаходиться на його території", – сказав Президент.

Довідка

У п'ятницю 31 березня самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко у своєму зверненні до народу заговорив про можливість розміщення російської стратегічної ядерної зброї на білоруській території.
25 березня путіна заявив, що москва і мінськ домовилися розмістити тактичну ядерну зброю на території білорусі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: