fbpx
Сьогодні
23:24 30 Бер 2023

Ракетний удар по Харкову: влучили у приватний будинок та автомобілі, у цей час у Бєлгороді рф теж пролунали вибухи

Фото: ДСНС

Окупаційні війська, ввечері 30 березня, завдали удару ракетами С-300 по Харкову. Зафіксували щонайменше 6 прильотів.

Про це повідомили очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов та міський голова Ігор Терехов, пише Рубрика.

Очільник області повідомив, що армія рф обстрілювала з боку Бєлгорода. Інформацію про постраждалих та руйнування наразі уточнюють. Повітряну тривогу на Харківщині оголосили о 22:09.

Пізніше Синєгубов додав, що за попередньою інформацією, внаслідок ракетних ударів у одному з районів міста пошкоджено приватний будинок та два цивільних авто. На цей час інформація про постраждалих не надходила, дані уточнюють, повідомив голова ОВА.

Одночасно місцеві Telegra-канали повідомили про звуки вибухів у російському місті Бєлгород. На цей момент тамтешня влада не повідомляла про щось офіційно.

Російський пропагандистський ресурс зазначив, що над Бєлгородом пролунали "дев'ять потужних вибухів". Пропагандисти припускають, що причиною вибухів могла бути нібито робота протиповітряної оборони.

Зазначимо, що згідно з повідомленнями росіян, вибухи над містом почали лунати з 22:10. Терехов написав, що Харків перебуває під російським обстрілом о 22:12.

Пропагандисти кажуть, що у Бєлгороді у будинках тремтіли шибки, спрацьовувала сигналізація у машинах.

Нагадаємо, що у Київській області включно зі столицею ввечері 30 березня о 22:00 оголосили повітряну тривогу. Сигнал сирени пролунав і в Сумській, Чернігівській та Харківській областях.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: