fbpx
Сьогодні
10:54 22 Бер 2023

Дронова ворожа атака Київщину: кількість загиблих зросла до 4 осіб

Фото: ДСНС

У місті Ржищів на Київщині рятувальники дістали з-під завалів тіло ще одного загиблого, загалом станом на 10 ранку кількість жертв нічної дронової атаки росіян зросла до 4 осіб.

Про це пише Рубрика. посилаючись на речницю ДСНС у Київській області Вікторію Рубан у коментарі УП.

"О 9:54 рятувальники підняли тіло чоловіка. Це четвертий загиблий", повідомила вона.

Спікерка ДСНС зазначила, що роботи на місці трагедії тривають. Вона підкреслила, що шукають іще людей, які ймовірно, можуть бути під завалами.

Рубан уточнила, що серед загиблих немає дітей, усі жертви – дорослі.

Інформацію про можливих постраждалих дітей на цей час уточнюють.

Довідка

Нагадаємо, країна-агресор росія в ніч із 21 на 22 березня влаштувала чергову атаку дронами. Ворожі "Шахеди" зафіксували в низці регіонів України. Зокрема, й у Київській області.

Загалом загарбники запустили 21 дрон по регіонах країни.

Як писала Рубрика, у КВМА повідомили, що біля Києва вночі було виявлено 8 ворожих "шахедів". Усі вони успішно знищені силами нашого ППО.

Однак, у м. Ржищів на Київщині внаслідок ворожої атаки дронами частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п'ятиповерхових гуртожитків та навчальний корпус професійного ліцею: троє загиблих та 7 поранених, у тому числі дитина.

Пізніше очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив, що через влучання російських безпілотників в будівлю гуртожитку постраждали понад 20 були доставлені до лікарні, доля ще 5 людей невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: