fbpx
Сьогодні
09:13 23 Лют 2023

Через великі втрати особового складу під донецьким Вугледаром окупанти влаштували бунт, - Генштаб

На Донеччині під Вугледаром російсько-окупаційні війська зазнають великих втрат особового складу. Загарбники з так званого козачого загону відмовляються від участі у наступальних діях.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук Генштабу ЗСУ

"У зв'язку із провалом наступу та значними втратами у живій силі під Вугледаром особовий склад добровольчого "козачого загону", який був приданий 155-й бригаді морської піхоти тихоокеанського флоту, відмовляється від подальшої участі у наступальних діях", зазначили у військовому командуванні.

Нагадаємо, що в районі Вугледара Донецької області воїни Сил спеціальних операцій України та 72 бригади знищили російську техніку і взяли в полон двох військовослужбовців рф.

Також в українській розвідці повідомили, що втрати російських окупаційних військ у лютому найбільші від початку повномасштабного вторгнення.

В Інституті вивчення війни вважають, що використання російськими військами мобілізованих військовослужбовців навряд чи створить достатній наступальний потенціал для широкомасштабного і швидкого механізованого наступу, переконані аналітики Інституту вивчення війни.

Як писала Рубрика, на цей момент йде 365 день російської агресії проти України. За даними Генштабу, минулої доби українським захисникам вдалося відбити близько 90 атак російської армії, проте ворог продовжує тиснути на 5 напрямках фронту.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: